Υπηρεσίες - CHR-Photography.gr

Φωτογράφιση Πορτραίτου από το CHR

Μια φωτογράφιση με την οικογένεια σας, με το σύντροφο σας, ή μια προσωπική φωτογράφιση που θα θέλατε εσείς. Η φωτογράφιση αυτή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο ή μέρος θέλετε, επίσης και στο STUDIO όπου παρέχουμε στο χώρο μας για ακόμη ποιο εξειδικευμένη φωτογράφιση.

 

Φωτογράφιση Γάμου από το CHR

Η πιο σημαντική μέρα της ζωή σας, επίσης και η πιο σημαντική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση, για να μην ξεχάσετε ποτέ εκείνη την όμορφη μέρα.

 

Καλλιτεχνική Φωτογράφηση από το CHR

Διάφορες φωτογραφίες απο το δρόμο τα πάρκα τα βουνά της παραλίες το ηλιοβασίλεμα, φωτογραφίες από Ελλάδα και εξωτερικό, καλλιτεχνικές φωτογραφίες για την ιστοσελίδα της CHR.

 

Φωτογράφιση Καταστημάτων από το CHR

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση του καταστήματός σας, για το site σας, ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της φωτογραφίας που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

 

Φωτογράφιση Βάπτισης από το CHR

Μοναδική στιγμή για εσας η βάπτιση του μωρου σας, έτσι και εμείς ήμαστε στην διάθεσή σας να φωτογραφήσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε  αυτές της μοναδικες στιγμές βάπτισης του παιδιού σας.

 

Φωτογράφιση Προϊόντων από το CHR

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση των προϊόντων  του καταστήματός σας, για το site σας, ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της φωτογραφίας που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

 

Φωτογράφιση Μόδας από το CHR

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους φωτογράφιση Γυναικείας και Αντρικής μόδας, είτε είναι φωτογράφιση collection, είτε είναι φωτογράφιση styling. Η φωτογράφιση μόδας μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε, επίσης παρέχουμε στο χώρο μας STUDIO για την φωτογράφιση της μόδας.

 

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων από το CHR

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση του Ξενοδοχείου σας, για το siteσας, για μια διαφήμιση του Ξενοδοχείου που θα θέλατε να κάνετε σε κάποιο περιοδικό, ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της φωτογραφίας  θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

 

 

 

Φωτογράφιση Next day από το CHR

Μια ξεχωριστή φωτογράφιση μετά το Γάμο σας, μια φωτογράφιση χωρίς άγχος, μια μοναδική φωτογράφιση για εσάς και τον σύντροφό σας. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας θέλετε ή ακόμα και στο εξωτερικό. Εάν έχετε στο μυαλό σας κάποιο μέρος όπου θα θέλατε να φωτογραφηθείτε να μας το προτείνετε για την φωτογράφισή σας, ή σας προτείνουμε εμείς ένα μέρος για την φωτογράφισή σας.

 

Φωτογράφιση Εκδηλώσεων από το CHR

Αναλαμβάνουμε φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων σχολείου, καταστημάτων, νυχτερινών μαγαζιών, και άλλων εκδηλώσεων, σε οποιοδήποτε χώρο και αν γίνεται η εκδήλωση σας. Είμαστε στην διάθεσή σας.

 

Φωτογράφιση Pre-Wedding από το CHR

Το pre-wedding είναι μια φωτογράφιση που πρέπει να γίνει αρκετό καιρό πριν το Γάμο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί από αυτήν την φωτογράφιση μια συλλογή φωτογραφιών όπου θα τυπωθούν στο βιβλίο ευχών με κενά  ανάμεσα στης φωτογραφίες,  για να μπορούν οι καλεσμένοι και οι  συγγενείς να γράψουν στο βιβλίο ευχών.

 

Βίντεο-Παρουσίαση επαγγελματικών χώρων από το CHR

Επαγγελματική παρουσίαση της επιχείρησής σας σε video spot. Αναδεικνύουμε το χώρο σας με ένα ολιγόλεπτο βίντεο που θα χρησημοποιήσετε στο site σας, στα social media, στην εταιρική σας παρουσίαση κλπ.

Περισσότερα